Fragtfirma

Totalløsninger

Vi tilbyder totalløsninger der passer til dig og din virksomheds behov. Sammen aftaler vi præcis hvad i har brug for, og hvad der skal til for at nå disse behov. Danavia tager sig af alt logistik – du kan trygt overlade opgaven til os!

24/7 service

Ring til os

Fragtløsning 

Står du med en opgave, hvor du ønsker at høre hvilken løsning . Danavia kan tilbyde, så ring til os eller skriv en mail og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Danavia

Hos Danavia bliver du serviceret fra start til slut! Vores service-minded medarbejdere tager sig af alt det hårde arbejde, så alt du behøver at gøre er at bestille idag. Så modtager, håndterer, plukker og leverer vi.

Dygtigt team bestående af uddannet og certificeret medarbejdere, klar til håndtering af alle typer opgaver. Hos Danavia stiller vi top krav til vores ansatte, lige netop derfor får du den bedste service!

 

Danavia leverer skræddersyede totalløsning, lige som du vil have det! Vi håndtere og levere alt efter aftale. Samt sidder vi klar med et kompetence dygtigt kundeservice team, derfor garantere vi dig en nem og hurtig løsning!   

Vi er et detalje orienteret transportfirma med erfaring indenfor alle typer opgaver i branchen. 

Danavia ApS
Rosenørns Alle 31
1970 Frederiksberg C

Ring til os E-mail